Kinkekarp “Kerge pai”

25.00 

Kinkekarp sisaldab – saialillesalv mesilasvahaga 30ml, ninasalv 30 ml, niisutav huulepalsam 5 ml

Kategooria:

Täpsem info toodete kohta:

Ninasalv

Ideaalne abiline viiruste perioodil! Määri ninna ja nina ümbrusesse – alandab turseid, avab nina ja võitleb bakterite ning viiruste vastu. Kurguvalu korral võib valu leevendamiseks määrida kaela piirkonda ja köha korral rindkerele. Sobib kasutamiseks ka putukahammustuste puhul, määrimiseks väsinud jalgadele ja pinges lihastele. Valuvaigistava ja antibakteriaalse toimega!

KOOSTIS (INCI):
Vitis Vinifera (viinamarjaseemne õli), Cera Alba (mesilasvaha), Propolis (taruvaik), Pinus sylvestris L. (männipungad), Thymus vulgaris (aed-liivatee), Eucalyptus globulus (eukalüpti eeterlik õli), Mentha Arvensis (piparmündi eeterlik õli).

Saialillesalv mesilasvahaga

See imeilus kollane saialillesalv sobib õrna, põletikulise ja kuiva naha hooldamiseks. Salv on niisutava ja rahustava toimega. Tõstab naha kaitsevõimet ja aitab hoida nahka heas seisundis. Mesilasvaha kaitseb nahka külmade miinuskraadide ning tuule eest. Lavendli eeterlik õli on rahustava, antibakteriaalse toimega ja meeldiva lõhnaga.

KOOSTIS (INCI):
Prunus Amygdalus Dulcis Oil (magusa mandli õli), Calendula Officinalis (saialill), Lavandula Angustifolia Oil (lavendli eeterlik õli), Cera Alba (mesilasvaha).

Niisutav huulepalsam

Huulepalsam niisutab ja pehmendab huuli. Hoiab ära huulte kuivuse ja lõhenemise, kaitseb huuli külma ja tuule kuivatava mõju eest. Huulepalsam on värvitu ning meeldiva lõhnaga.

KOOSTIS (INCI):

Butyrospermum Parkii Butter (rafineerimata sheavõi), Theobroma Cacao Seed Butter (rafineerimata kakaovõi), Prunus Amygdalus Dulcis Oil (magusa mandli õli), Cera Alba (naturaalne mesilasvaha).

Scroll to Top